Phaff Dakmanagement Almere

Phaff Dakmanagement

Van A tot Z kennis van daken

Phaff Dakmanagement Almere

Phaff Dakmanagement

Gespecialiseerd in diverse dakwerkzaamheden

Phaff Dakmanagement levert dakdiensten in heel Nederland. We zijn trots op onze werkzaamheden en op ons personeel, bestaande uit professionele experts die er tijdens iedere stap voor u zijn. Phaff Dakmanagement is beschikbaar voor alles dat u nodig hebt en levert service van goede kwaliteit, wat de eisen van onze klanten ook zijn. Phaff Dakmanagement is een leidend en gerenommeerd dakdekkersbedrijf, dat gevestigd is in Almere. Sinds we onze zaak hebben geopend, voorzien we onze klanten van een groot aantal diensten om in hun behoeften te voorzien.

Ervaring met de juiste kennis

Het team van Phaff Dakmanagement bestaat uitsluitend uit erkende dakdekkers die voorzien zijn van onder ander VCA-VOL, en alle cursussen, trainingen en opleidingen die verreist zijn in de dakdekkersbranche. Tevens zijn onze mensen ook gediplomeerd veiligheidskundige zodat de veiligheidsinspecties ook volgens de juiste richtlijnen opgesteld kunnen worden. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om kwaliteit te leveren.

Uw dakspecialist

Phaff Dakmanagement is gespecialiseerd in renovatie en dakbedekking. Verder doen we natuurlijk ook nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud, renovatie, pannendaken, dakgoten, dakbeschot, boeiboorden, dakisolatie, waterpas dakbestratingen, schoorsteen renovatie en alle andere dakwerkzaamheden.

Enkele feiten

Phaff DakManagement beschikt over ruim 30 jaar ervaring in de dakbedekking.

Dakinspecties

Dakreparaties

Adviesgesprekken

Dakrenovaties

Dakinspectie aanvragen.

Bij Phaff DakManagement zijn alle dakinspecties binnen Almere gratis, buiten Almere rekenen wij €49,50 ex btw.

GECERTIFICEERD VCA-VOL
× Hoe kan ik je helpen?